Taartdummies en aanverwante taartartikelen van piepschuim

WINTERSLUITING

Styropor Products is gesloten van 23  december 2022 tot en met 6 januari 2023.
De laatste dag van dit jaar dat een bestelling kunt doen is dinsdag 20 december.
Latere bestellingen kunnen niet gegarandeert verstuurd te worden. Vanaf maandag 9 januari 2023 zullen bestellingen weer verstuurd worden.

Team Styropor Products wenst u mooie Kerstdagen en een geweldig 2023 waarbij gezondheid en vrijheid u mogen vergezellen.
Wij verwelkomen u graag weer in 2023.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor contour gesneden vormen uit piepschuim.
Taartdummies, Piepschuimletters, Cijfers, Figuren, Etalage en Winkel Decoraties,
Decoratieve Elementen en veel meer voor Bloemsierkunst, Basisvormen voor Hobbyisten en Professinals.
Styropor Products produceert en levert rechtstreeks aan particulier, bedrijf, winkel en groothandel.
Alle decoraties worden uit uitsluitend uit hoogwaardige sneeuwwit EPS computergestuurd uitgesneden.
Wij staan voor een kwalitatief product en door onze flexibele werkwijze kunnen wij snel inspelen op uw vraag.
Het aanbod wordt continue uitgebreid. Heeft u een eigen ontwerp of idee! Laat het ons weten. Wij snijden deze graag voor u.
Onderstaande productgroepen bevatten een groot assortiment aan piepschuim vormen maar zijn slechts een impressie van de mogelijkheden.

EPS is de afkorting voor geëxpandeerd polystyreen, beter bekend als piepschuim. Vanwege de vele verschillende EPS-namen werd op Europees niveau besloten voor de naam Airpop.
EPS bestaat uit miljoenen parels met een extreem fijne en gesloten celstructuur.
Slechts 2 tot 6% van het volume is gemaakt van polystyreen, de andere 94 tot 98% is lucht.
Deze combinatie betekent dat EPS een uitstekende thermische isolatie heeft en kan worden gebruikt als basis voor de uitgebreide toepassingsmogelijkheden die op deze website worden aangeboden.
Het is gemakkelijk en veilig in gebruik, zonder CFK's en is niet gevoelig voor schimmels en vocht. Bovendien is EPS sterk en solide.

Of je nu een meesterwerk wilt maken, een extra taart laag wilt toevoegen, of je een taart wilt decoreren, we hebben een grote selectie taartdummies om uit te kiezen. We hebben standaard vormen zoals ronde en vierkante taartdummies vanaf Ø 5 cm in 4, 5, 7, 10, 12½, 15, 20 en 30 cm hoog evenals hééééél veel speciale vormen.

Taartdummies.nl
Nee, we zijn geen dummies ... OK, als het op taarten aankomt, zijn we dat wel !!

Taartdummies.nl produceert en verkoopt taartdummies aan taartdecorateurs en patissiers.
We begrijpen de behoeften van de professionele taartmaker! Wij produceren zelf en hebben honderden taartdummies in elke denkbare grootte en vorm.
Bij Taartdummies.nl begrijpen we dat tijd geld is. We hebben de mogelijkheid om uw dummytaartbestelling snel en efficiënt te leveren. Door onze grote voorrraad en flexibele werkwijze wordt uw bestelling binnen enkele dagen bij u afgeleverd!!
Aangepast vorm nodig ... als u het kunt tekenen, kunnen wij het snijden!
Elke dikte of grootte
Korte levertijd.

EPS bestaat uit miljoenen parels met een extreem fijne en gesloten celstructuur. Slechts 2 tot 6% van het volume is gemaakt van polystyreen, de andere 94 tot 98% is lucht.
Deze combinatie betekent dat EPS een uitstekende thermische isolatie heeft en kan worden gebruikt als basis voor de uitgebreide toepassingsmogelijkheden die op deze website worden aangeboden.
Het is gemakkelijk en veilig in gebruik, zonder CFK's en is niet gevoelig voor schimmels en vocht. Bovendien is EPS sterk en solide.
Onze taartdummies mogen in aanraking komen met voedingsmiddelen.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land