Taartdummies en aanverwante taartartikelen van piepschuim

Taartdummies en aanverwante taartartikelen van piepschuim

Of je nu een meesterwerk wilt maken, een extra taart laag wilt toevoegen, of je een taart wilt decoreren, we hebben een grote selectie taartdummies om uit te kiezen. We hebben standaard vormen zoals ronde en vierkante taartdummies vanaf Ø 5 cm in 4, 5, 7, 10, 12½, 15, 20 en 30 cm hoog evenals hééééél veel speciale vormen.

Taartdummies.nl
Nee, we zijn geen dummies ... OK, als het op taarten aankomt, zijn we dat wel !!

Taartdummies.nl produceert en verkoopt taartdummies aan taartdecorateurs en patissiers.
We begrijpen de behoeften van de professionele taartmaker! Wij produceren zelf en hebben honderden taartdummies in elke denkbare grootte en vorm.
Bij Taartdummies.nl begrijpen we dat tijd geld is. We hebben de mogelijkheid om uw dummytaartbestelling snel en efficiënt te leveren. Door onze grote voorrraad en flexibele werkwijze wordt uw bestelling binnen enkele dagen bij u afgeleverd!!
Aangepast vorm nodig ... als u het kunt tekenen, kunnen wij het snijden!
Elke dikte of grootte
Korte levertijd.

EPS bestaat uit miljoenen parels met een extreem fijne en gesloten celstructuur. Slechts 2 tot 6% van het volume is gemaakt van polystyreen, de andere 94 tot 98% is lucht.
Deze combinatie betekent dat EPS een uitstekende thermische isolatie heeft en kan worden gebruikt als basis voor de uitgebreide toepassingsmogelijkheden die op deze website worden aangeboden.
Het is gemakkelijk en veilig in gebruik, zonder CFK's en is niet gevoelig voor schimmels en vocht. Bovendien is EPS sterk en solide.
Onze taartdummies mogen in aanraking komen met voedingsmiddelen.