Levering


Onze pakketten worden verzonden via onze partner DPD.

Verzendmethode
Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur  overdag. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden zal een “bericht van afhalen” achtergelaten worden. U kunt uw bestelling dan afhalen op de aangegeven locatie.

Levertijd
Wij verzenden uw bestelling, mits op voorraad en betaald, zo snel als mogelijk. 90% van alle geplaatste bestellingen wordt de eerstvolgende werkdag verstuurd.
Bestellingen betaald met “Bankoverschrijving” worden verstuurd zodra uw betaling is bijgeschreven. Dit is meestal 2 werkdagen later.  

Verzonden op
Uw afleverdag
Maandag
Dinsdag
Dinsdag
Woensdag
Woensdag
Donderdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdag
Maandag
Bovenstaand schema wordt getracht na te komen door DPD. Wij geven hiervoor geen garanties en zijn niet aansprakelijk indien bovenstaande niet nagekomen wordt.
Tijdens de eindejaarsfeestdagen (Black Friday, Sinterklaas en Kerst) dient u rekening te houden met langere levertijden.  
Uw Zending Volgen
Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van de koeriersdienst een email bericht. Hierin staat de barcode van uw zending. Met deze code kunt u uw bestelling de eerstvolgende werkdag online volgen op de website en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.
Als u niet thuis bent 
DPD bezorgt vijf dagen in de week. Indien u niet thuis bent zal DPD het pakket bij de dichtsbijzijnde parcelshop achterlaten. U ontvangt dan bericht via email waar u het pakket kunt afhalen. Op het servicepunt kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Binnen drie weken dient het pakket afgehaald te worden, daarna wordt uw bestelling retour gestuurd.

Levertijd België & Duitsland
Bestellingen op werkdagen geplaatst worden zo snel als mogelijk geproduceerd en verzonden.

Particulier of Zakelijke bestelling

Particuliere bestellingen
Voor particuliere bestellingen berekenen wij het standaard BTW bedrag.

Zakelijke bestellingen
U kunt in de bestelprocedure kiezen voor intracommunautaire levering / Vrijgesteld van BTW. Hier kiest u voor zakelijk. Het is dan belangrijk dat u alle gegevens invult die verplicht zijn gesteld en het BTW nummer overeenkomt met het adres waar uw bedrijf is gevestigd. Als alle gegevens correct zijn, wordt er automatisch een intracommunautaire order van gemaakt.
Kloppen deze gegevens niet, dan zijn wij genoodzaakt BTW in rekening te brengen en zal uw bestelling vertragen.

Mocht er een andere reden zijn waardoor u niet zakelijk kunt bestellen, maar wel een geldig BTW nummer heeft, dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice op 0032 046 426 975. Wij zullen dan uw aanvraag in behandeling nemen en er na verificatie een intracommunautaire order van maken.

Verzending naar andere landen

Afhankelijk van welk land u selecteerd gelden de verzendtarieven die automatisch worden weergegeven.
Levertijden andere landen
Land
 levertijd werkdagen
Bulgarije  
4 - 5
Denemarken 
2 - 3
Duitsland 
1 - 2
Estland 
4 - 5
Frankrijk 
2 - 3 
Finland
4 - 5
Groot-Brittanie
2 - 3
Hongarije 
3 - 5
Ierland 
3 - 4
Italie 
4 - 5
Letland
4 - 5
Litouwen
4 - 5
Luxemburg
1 - 2
Oostenrijk
2 - 4
Polen
3 - 5
Portugal
3 - 5
Roemenie
4 - 5
Slovenië
4 - 5
Slowakije
3 - 5
Spanje
3 - 5
Tsjechie
3 - 5
Zweden
2 - 4
Bovenstaand schema wordt getracht na te komen door DPD. Wij geven hiervoor geen garanties en is niet aansprakelijk indien bovenstaande niet nagekomen wordt.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land