Ringen - Kransen

Ringen / kransen van piepschuim
Polystyreenringen zijn perfect voor het maken van decoratieve kerstkransen, Adventskransen of bloemenkransen. Populair bij zowel ambachtslieden als bloemisten, deze polystyreenringen zijn verkrijgbaar in volledig afgeronde versie, met één platte zijde of aan beide zijden plat in een zeer breed scala aan maten.

Platte ringen van polystyreenschuim hebben aan één of beide zijden een platte kant waardoor ze veel gemakkelijker aan een muur kunnen worden bevestigd dan een "volle" ring van polystyreenschuim omdat het steunoppervlak (zitvlak) veel groter is. Bij gebruik als een houder voor bijvoorbeeld ballen dient het vlakke gedeelte om de stabiliteit van de ring te verbeteren wanneer deze tegen de grond drukt. Ringen gemaakt van polystyreenschuim zijn lichtgewicht en volumineus en tegelijkertijd goedkoop in vergelijking met ringen van dezelfde grootte gemaakt van andere materialen. Ze kunnen worden omwikkeld met linten of banden of hun oppervlak reliëf te geven of geschuurd tot een glad oppervlak, geverfd met een kwast of penseel of gespoten - de lijst gaat maar door.
Een andere mogelijk gebruik zou kunnen zijn dat je scherpe en staafvormige objecten in het schuim van de ringen kunt steken als middel om een decoratie (krans) te maken.

Piepschuim ringen zijn waterdicht en zoals alle piepschuim vormen blijven ze in water drijven - kortom, polystyreenringen zijn een veelzijdig hobbymateriaal omdat ze op veel manieren kunnen worden gebruikt als vormgevend element en als decoratie.
Onze ringen / kransen worden gemaakt van piepschuim met een hoge dichtheid. Deze zijn dus bijzonder glad.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land